Matras voor een eenpersoonsbed

Matras voor een eenpersoonsbed

Vaak wordt de logeerkamer of de kinderkamer een beetje vergeten, er wordt een bed in gezet en dan is het vaak goed. Voor kinderen is het essentieel dat zij een goed matras hebben om op te slapen. Kinderen in de groei hebben goede ondersteuning nodig, een matras 90×190 geeft precies het goede comfort wat de kinderen nodig hebben voor een goede nachtrust. Perfecthomeshop.eu heeft de matrassen ontwikkeld en lange tijd getest om het perfecte resultaat te behalen. 

Altijd een schoon en fris matras 

matras 90x190

Een matras moet altijd schoon en fris zijn om op te slapen, iedereen verliest vocht tijdens zijn slaap. Het matras 90×190 heeft een hoes die je van het matras af kunt ritsen, de hoes was je eenvoudig in de wasmachine waardoor je altijd een fris matras hebt. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen geeft het matras precies de ondersteuning die je nodig hebt om goed te kunnen slapen. Iedere morgen word je uitgerust en fit wakker om weer een nieuwe dag te beginnen. 

matras 90x190

Kies het gewenste matras 

Bij perfecthomeshop.eu kun je bij de aanschaf van een matras 90×190 zelf kiezen welke kern je wilt hebben. Slaap je goed op een zacht matras of houd je meer van een steviger model? Het is aan jou wat je goed vindt liggen, iedere matras uit de webshop voldoet aan de strenge normen die de EU heeft opgelegd voor matrassen. Of je nu licht of zwaarlijvig bent, het matras geeft je het comfort wat je verdient tijdens de nacht. 

Wat te doen bij een lekkage?

Wat te doen bij een lekkage?

Wanneer je een lekkage hebt is het goed om eerst te kijken waar het vandaan komt. Uiteraard zie je druppels of een natte vlek op het plafond of in de muur, maar het is ook goed om te kijken waar de oorsprong van de lekkage zich bevindt. Mocht je hier niet goed achter kunnen komen, kun je een lekdetectiebedrijf inschakelen. Met behulp van een infraroodcamera kunnen ze vaak achter de muren zien waar de lekkage is. Zelf kun je bijvoorbeeld bij een lekkage in het dak sproeien met een tuinslang, je ziet dan waar het water naar binnen sijpelt. Het oplossen en herstellen van een lekkage is een grote klus, een ervaren specialist kan dit bijvoorbeeld in korte tijd detecteren en herstellen. Ook kan er een goede indicatie van de schade gegeven worden, zodat je een plan kan opstellen hoe je dit het beste kan verhelpen. Het is ontzettend belangrijk om niet te lang te wachten met je lekkage, want hoe langer je wacht, hoe groter de schade wordt en hoe meer je gaat betalen.

lekkage badkamer

Het voorkomen van lekkages

Uiteraard wil je vaak niet dat het te laat is. Bij vlekken op de muur is de schade al dermate hoog. Je kunt met eenvoudige controles je huis altijd laten checken op eventuele lekkage plekken. Door onderhoud blijft bijvoorbeeld je dak lekvrij. Door een expert in te schakelen voor deze controles, kun je ook advies krijgen over de staat van je huis. Zo kun je er zelf voor zorgen dat de meest kwetsbare gevallen lekdicht blijven, en zo je huis droog. Mocht je meer informatie willen, kun je naar de website van Moorman Totaal Techniek. Ze behandelen simpele en complexe lekkages, zoals bijvoorbeeld een cv-lekkage, een badkamer lekkage, of het onder handen nemen van fragiele leidingen.

Loodgieter


Balustrade hout als trapleuning

Balustrade hout als trapleuning

Een balustrade hout kan je heel gemakkelijk als trapleuning gebruiken. Echter kan je deze ook als afscherming gebruiken bijvoorbeeld voor kleine kinderen. Meestal wordt deze wel als trapleuning gebruikt hier is deze namelijk uiterst geschikt voor. De leuning is verschillende keren voorbehandeld. In eerste instantie is deze behandeld met een grondverf en later is deze nog gelakt. Op het moment dat de leuning geplaatst is moet de leuning nog een keer in de lak gezet worden. Zo creëer je nog een extra beschermlaag. De leuning is bestendigd tegen flinke tikken of stoten. Er gaan niet zomaar deuken in zitten. Dit komt doordat de leuning is gemaakt van rubberhout. 

balustrade hout

Leuning in meerdere maten

Balustrade hout is in verschillende lengtes te verkrijgen. De volgende lengtes zijn mogelijk: 150, 200, 250, 300, 350, 400 en 450 cm. Dit zijn de standaardmaten die al op voorraad liggen. Zit de afmeting die jij nodig hebt hier niet tussen dan kan deze op maat worden gemaakt. Dit wordt geheel gratis gedaan. De dikte van de leuning kan je niet zelf bepalen dit is standaard 40 bij 40 mm. Als bijproduct is het mogelijk om een leuninghouder te kopen. Het is aan te bevelen om de leuning om de 60/ 100 cm te plaatsen. Als je dit doet is de leuning op zijn stevigst.

balustrade hout

Verschillende opties bij het kiezen van een luifel

Verschillende opties bij het kiezen van een luifel

Een deurluifel kiezen is moeilijker dan ik bij voorbaat dacht. Er zijn zoveel verschillende opties tot deurluifels, waardoor het flink nadenken is wanneer je een keuze moet maken. Als eerste – iets wat ik heel belangrijk vind – is het model. De modellen liepen uiteen, van strakke designs tot mooie gewervelde luifels. Het ligt er een beetje aan wat het beste bij je past, en bij je huis. Mocht je hierover twijfelen kun je advies vragen, ook voor dus styling vragen. Een buurman had een gebogen luifel, en om deze trend een beetje voort te zetten en het straatbeeld zo te waarborgen, heb ik ook gekozen voor een gebogen luifel. Als tweede moet je kijken naar het materiaal. Het is handig om robuuste materialen te gebruiken, omdat het voor buiten gebruik is. Maar daarbij zijn er ook nog vele andere opties, zoals glas. Ik vind glas altijd mooi, het zorgt voor licht en tevens toch bescherming, dus ik vond er eentje met glas, tegen een redelijk goede prijs en met een hoge kwaliteit.

Deurluifel

Snelle levering

Via een online website heb ik het assortiment eerst goed bekeken, diverse vragen gesteld en daarmee een keus kunnen maken. De levering was vrij vlot moet ik zeggen, waardoor ik eigenlijk direct aan de slag kon. Het weer was goed, de zon scheen, een perfecte dag om je luifel te installeren. Dit deed ik dan ook meteen. Ik vond het resultaat echt goed gelukt. Een tevreden mens ben ik.

Deurluifel

Enkele maanden geleden heb ik een sunshower gekocht en daar ben ik nog steeds erg blij mee!

Enkele maanden geleden heb ik een sunshower gekocht en daar ben ik nog steeds erg blij mee!

In de zomer was ik altijd mooi bruin. Ik vond zelf dat ik er dan heel gezond uit zag en blijkbaar vonden mensen in mijn omgeving dat ook, want in de winter (als ik dus niet bruin was) kreeg ik regelmatig de vraag of ik wel fit was. Ze vonden dat ik er niet zo goed uit zag. Ik ging weleens onder de zonnebank bij een vriendin van mij of in de sauna. Dan kreeg ik wel een mooi kleurtje en dan zag ik er blijkbaar weer gezond uit, want ik kreeg van niemand meer de vraag of ik wel fit was. Ik vond het vervelend om steeds naar een vriendin of de sauna te moeten gaan. Dit kostte bovendien ook veel tijd. Toen las ik over de sunshower. Dit was voor mij de perfecte oplossing! Ik heb mezelf verdiept in de mogelijkheden en als snel wist ik wat ik ongeveer wilde. De laatste vragen heb ik gesteld aan de medewerkers van Bodyfit. Samen met hen heb ik bepaald welke sunshower voor mij geschikt zou zijn. De sunshower werd als snel bezorgd en geïnstalleerd.

Nooit meer koud en een gezonden kleur

Ik vind de sunshower echt ideaal. Als ik ga douchen zet ik hem altijd aan. Dus tijdens het douchen krijg ik een mooi kleurtje. Het kost mij dus helemaal geen extra tijd. Echt perfect! Het is een mooi subtiel kleurtje, dus niet zo’n overdreven zonnebank kleur, maar juist heel natuurlijk. Ik ben daar erg blij mee, want dit ziet er mooi uit. En nog een bijkomend voordeel is dat ik het nooit meer koud heb na het douchen.

Sunshower

Dus zoek jij ook een sunshower dan moet je zeker contact opnemen met Bodyfit!

Hier moet je op letten als je een bouwproject start

Hier moet je op letten als je een bouwproject start

Ga je iets veranderen aan je woning? Spannend! Een bouwproject starten is altijd een avontuur. Je kunt dit natuurlijk uitbesteden. Er zijn veel goede aannemers en andere bouwdeskundigen die je hierbij kunnen helpen. Ben jij echter iemand die zelf graag de handen vuil maakt? Dan kun je jouw bouwproject zelf volbrengen.

Als je aan je bouwproject start, moet je een aantal zaken in acht nemen. Met name als het gaat om de materialen die je gebruikt, wil je onderscheid maken op basis van de volgende aspecten:

  • advies op maat
  • snelle levering
  • goede prijzen
Bouwen

Advies op maat

Wanneer je iets gaat bouwen waar je nog geen ervaring mee hebt, dan wil je advies inwinnen. Ook al heb je veel ervaring is dit altijd aan te raden. Want dat jij je badkamer zelf hebt verbouwd, betekent niet dat je ook een dakraam kunt plaatsen. Zorg dat je advies krijgt op basis van jouw situatie en woning, en vraag indien nodig een expert om mee te kijken.

Snelle levering

Niets vervelender dan eindeloos lang op materialen moeten wachten voor je aan je project kunt beginnen. Snelle levering van je materialen is daarom essentieel. Zoek online naar leveranciers die snel kunnen leveren of bekijk recensies van anderen die ervaring hebben met hetzelfde bedrijf.

Bouw-Handel

Mooie prijzen


Een open deur intrappen, maar toch: je wil natuurlijk goede prijzen betalen voor je materiaal. Let dus op kwaliteit, maar ook zeker op prijs. 

Bron: Bouw-handel.nl

Een inbouwreservoir van Toiletmarkt

Een inbouwreservoir van Toiletmarkt

Ben je op zoek naar een inbouwreservoir omdat je meer ruimte wilt creëren in de badkamer? Dan ben je bij Tabletmarkt aan het juiste adres voor een goede service en een inbouwreservoir van een hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is zoals de naam al doet vermoeden namelijk echte experts op sanitair producten en alles wat hierbij komt kijken. 

De inbouwreservoirs van Geberit 

In het zeer ruime assortiment dat het bedrijf aanbiedt zijn onder andere inbouwreservoirs te vinden van het zeer bekende en populaire merk Geberit. Dit Zwitserse merk is in de loop van de jaren waarin zij inmiddels sanitair producten produceren erg geliefd en bekend geworden. Dit bedrijf produceert namelijk hoogwaardige kwaliteitsproducten die aan worden geboden voor aantrekkelijke prijzen. Een van de meest geliefde en bekendste inbouwreservoirs zijn de Geberit Up320. In het assortiment van Toiletmarkt is dit inbouwreservoir daarom ook niet te missen. 

toilet

Een zeer goede service 

Naast het uitsluitend aanbieden van hoogwaardige kwaliteits producten hecht het bedrijf ook zeer veel waarde aan de service die zij aanbieden. Zo worden de producten die je aanschaf gratis geleverd en zullen deze de volgende dag al worden geleverd door de snelle bezorgservice mits je jouw bestelling voor 15,00 uur afgerond. Voor deskundig advies is de klantenservice van het bedrijf 24/7 bereikbaar. Als je het inbouwreservoir dat je hebt aangeschaft het liefst zelf wilt monteren kun je handige montage tips op de website van Toiletmarkt vinden zo weet je dat je jouw nieuwe product top de juiste manier zult monteren.

led breedstraler 30w

led breedstraler 30w

Een led breedstraler 30w werkt perfect als je een groot gebied wilt verlichten. Hij is stevig en geschikt voor veel bedrijven of particulieren. Doordat de breedstraler een wattage van 100 heeft kan deze een groot oppervlakte goed verlichten. Ook is deze handige lamp makkelijk om mee te nemen door het grote handvat. De lamp is dimbaar je kan dus voor iedere klus een andere sterkte instellen.

led verlichting kopen

Voor bedrijven en particulieren

Deze led breedstraler 30w is super stevig en is waterdicht en stofdicht. De breedstraler heeft de waarde IP65 gekregen dat houdt in dat die ook geschikt is voor gebruik in de buitenlucht.

Ben je een bedrijf en wil je de breedstraler in grote getallen bestellen. Dan kunnen wij speciaal voor jou een nieuwe scherpe prijs aanbieden. Door een grote hoeveelheid in een keer af te nemen hoeven wij ook minder kosten te maken en kunnen wij een product dus goedkoper aanbieden. Deze LED breedstraler heeft een aansluitsnoer van 30cm, waarmee altijd de juiste felheid gecreëerd kan worden. Ook is het mogelijk om de breedstraler omhoog richting het plafond te zetten. Door de snoer van 30 cm is het mogelijk om de breedstraler op iedere muur te richten. Je kan deze bouwlamp vinden op de site van Letsleds. Met deze uiterst milieuvriendelijke bouwlamp kan je veel energie besparen. Op de site kan je zelfs uitrekenen hoe snel je de bouwlamp hebt terugverdient. Het is dus sowieso een goede keuze om deze milieubewuste breedstraler te kopen.