Een tuin die altijd netjes en verzorgd is

Heb je een tuin waar veel bomen of struiken in staan dan kom je het vast ook wel tegen, het maaien van gras om een boom of struik heen gaat niet heel erg eenvoudig. Met een bosmaaier ben je van dit probleem af, eenvoudig kun je hiermee rondom bomen en langs struiken maaien. Maar voor het zagen van dunne takken takken kun je de maaier ook goed gebruiken, tot takken van maar liefst 10 cm dik zaag je eenvoudig door. Goud je tuin vanaf nu altijd mooi en zonder onkruid.

bosmaaier

Soorten maaiers

Bij een bosmaaier kun je kiezen uit verschillende soorten modellen, een maaier op benzine is de sterkste maaier. Hiervan is wel het nadeel dat die erg veel herrie maakt, wel kun je het echt zware werk in je tuin doen. Een maaier op elektriciteit is ook een mogelijkheid, het is alleen niet handig dat je een stopcontact in de buurt moet hebben en de kans dat je het snoer doorzaagt tijdens het maaien. Een accu is het eenvoudigste, alleen een maaier op een accu is niet zo sterk als de andere soorten. 

bosmaaier

Ook voor je betegelde tuin of om je bloemen struik heen

Wanneer je een mooie betegelde tuin of oprit hebt, en je hebt er een boom of mooie bloemen struik staan wil je dat het er omheen ook netjes en verzorgd is. Met het gebruik van een bosmaaier zorg je ervoor dat de kleine stukjes in je tuin er netjes en verzorgd bij liggen. Bij toolnation.nl kies je voor het gewenste exemplaar en kun je beginnen met je tuin echt mooi te maken.