Enkele maanden geleden heb ik een sunshower gekocht en daar ben ik nog steeds erg blij mee!

In de zomer was ik altijd mooi bruin. Ik vond zelf dat ik er dan heel gezond uit zag en blijkbaar vonden mensen in mijn omgeving dat ook, want in de winter (als ik dus niet bruin was) kreeg ik regelmatig de vraag of ik wel fit was. Ze vonden dat ik er niet zo goed uit zag. Ik ging weleens onder de zonnebank bij een vriendin van mij of in de sauna. Dan kreeg ik wel een mooi kleurtje en dan zag ik er blijkbaar weer gezond uit, want ik kreeg van niemand meer de vraag of ik wel fit was. Ik vond het vervelend om steeds naar een vriendin of de sauna te moeten gaan. Dit kostte bovendien ook veel tijd. Toen las ik over de sunshower. Dit was voor mij de perfecte oplossing! Ik heb mezelf verdiept in de mogelijkheden en als snel wist ik wat ik ongeveer wilde. De laatste vragen heb ik gesteld aan de medewerkers van Bodyfit. Samen met hen heb ik bepaald welke sunshower voor mij geschikt zou zijn. De sunshower werd als snel bezorgd en geïnstalleerd.

Nooit meer koud en een gezonden kleur

Ik vind de sunshower echt ideaal. Als ik ga douchen zet ik hem altijd aan. Dus tijdens het douchen krijg ik een mooi kleurtje. Het kost mij dus helemaal geen extra tijd. Echt perfect! Het is een mooi subtiel kleurtje, dus niet zo’n overdreven zonnebank kleur, maar juist heel natuurlijk. Ik ben daar erg blij mee, want dit ziet er mooi uit. En nog een bijkomend voordeel is dat ik het nooit meer koud heb na het douchen.

Sunshower

Dus zoek jij ook een sunshower dan moet je zeker contact opnemen met Bodyfit!