Grote partijen producten opslaan

Wanneer je een grote partij goederen of materialen moet vervoeren of opslaan, kom je al snel in de knoop te zitten. Het huren van een aanhangwagen voldoet niet meer, voor opslag is dit zeker geen oplossing. Je wilt dat je producten of materialen wel droog staan tijdens slechte weersomstandigheden, met 20ft containers zorg je ervoor dat je materialen alleen droog staan maar ook in een keer vervoerd kunnen worden. Deze maat container is de meest gebruikte container ter wereld.

20ft containers

Extra kantoorruimte

We komen allemaal wel eens ruimte te kort, dit kan tijdelijk zijn of structureel. Heb je te veel materialen of een tijdelijke opslag nodig kun je dit met 20ft containers oplossen, het is mogelijk om stellingen in de containers te laten plaatsen om zo een veilige en droge opslagplaats te creƫren. Maar het maken van een kantoor kan gebr vermeer transport ook verzorgen, de container wordt dan omgebouwd inclusief verlichting, verwarming, ventilatie en een raam erin. Heb je nog andere wensen dan kunnen deze ook meegenomen worden tijdens de bouw van je kantoor.

Overdekte droge werkruimte

Op sommige momenten en plaatsen is het nodig dat een overdekte werkruimte nodig hebt. Schakel je een aantal 20ft containers aan elkaar heb je een prachtige ruimte, droog en voldoende ruim om je werkzaamheden in uit te voeren. Heb je bijvoorbeeld krachtstroom nodig, of stellingen om je materialen in op te bergen dan kan dit allemaal worden geregeld. In overleg kan gebrvermeertransport.nl de ideale werkruimte voor je bouwen waar je een korte, of lange tijd gebruik van kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *