led breedstraler 30w

Een led breedstraler 30w werkt perfect als je een groot gebied wilt verlichten. Hij is stevig en geschikt voor veel bedrijven of particulieren. Doordat de breedstraler een wattage van 100 heeft kan deze een groot oppervlakte goed verlichten. Ook is deze handige lamp makkelijk om mee te nemen door het grote handvat. De lamp is dimbaar je kan dus voor iedere klus een andere sterkte instellen.

led verlichting kopen

Voor bedrijven en particulieren

Deze led breedstraler 30w is super stevig en is waterdicht en stofdicht. De breedstraler heeft de waarde IP65 gekregen dat houdt in dat die ook geschikt is voor gebruik in de buitenlucht.

Ben je een bedrijf en wil je de breedstraler in grote getallen bestellen. Dan kunnen wij speciaal voor jou een nieuwe scherpe prijs aanbieden. Door een grote hoeveelheid in een keer af te nemen hoeven wij ook minder kosten te maken en kunnen wij een product dus goedkoper aanbieden. Deze LED breedstraler heeft een aansluitsnoer van 30cm, waarmee altijd de juiste felheid gecreƫerd kan worden. Ook is het mogelijk om de breedstraler omhoog richting het plafond te zetten. Door de snoer van 30 cm is het mogelijk om de breedstraler op iedere muur te richten. Je kan deze bouwlamp vinden op de site van Letsleds. Met deze uiterst milieuvriendelijke bouwlamp kan je veel energie besparen. Op de site kan je zelfs uitrekenen hoe snel je de bouwlamp hebt terugverdient. Het is dus sowieso een goede keuze om deze milieubewuste breedstraler te kopen.